Sponsorització d’un equip de running

Trio d'asosAlchimia Solidària ha volgut recolzar en Juan Diego, en Pau i en Xavi amb l’objectiu que puguin practicar les curses de muntanya i d’aquesta manera difondre el missatge de solidaritat. Per això els hi hem facilitat l’equipament necessari per dur a terme aquesta fantàstica activitat.

Paraules dels beneficiaris:

Sóc Xavi Llamas Boza,osteòpata de professió i corredor de muntanya com a afició,si cal descriure-ho d’alguna manera.
Enguany tinc la sort d’estar patrocinat per Alchimia, i no puc fer altra cosa que agrair-los el seu suport i la seva participació en les meves creuades cada vegada que emprenc una cursa.
Alchimia em permet participar en competicions que jo sol no em podria finançar,i alhora em permet seguir endavant amb la meva motivació per la superació personal.
L’esport és més que una afició,el sacrifici de cada pas que hom avança,és un pas cap a la recompensa i la superació i sense la participació d’Alchimia a voltes això no seria possible.
Gràcies.

A part de competir, entenc les curses de muntanya i l’ ultrafons en ser solidari amb qui et trobis amb dificultats i ajudar-lo fins el proper avituallament. És per això, que Alchimia Solidària, les curses de muntanya i l’ ultrafons poden anar perfectament agafades de la mà. Gràcies a Alchimia Solidària podré intentar assolir nous reptes i viure noves experiències gaudint de la pràctica d’aquest esport.

Pau

Molt content de formar part d’aquest equip, amb moltes ganes de difondre el missatge de la fundació Alchimia Solidària per les muntanyes d’arreu
Molt agraït per la oportunitat donada, ara toca córrer i gaudir a tope amb aquest esport tant maco
Esforç, sacrifici, companyerisme i recompensa!!!
“Córrer ens fa lliures”
Gràcies!!

Juan Diego

 

 

 

One thought on “Sponsorització d’un equip de running

  1. Xevi herbes
    9 maig 2013 at 17:09

    Ens complau veure com encara hi ha solidaritat amb la gent que fa un esforç per una aficiò. Visca els alchimics, per molts anys i a tots els qui lluiten per complir els seus somnis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *