ROCKIN Navata 2015

Vacas Sagradas

El proper dissabte 7 de novembre, el Rock torna i arribarà amb tota la seva força i contundència a Navata (Alt Empordà).
Vacas Sagradas ofereixen versions de Los Suaves, Barricada, Extremoduro, Rosendo, Barón Rojo, Leño, Reincidentes, Su Ta Gar, Negu Gorriak, Platero y tú i més i més.
Vacas Sagradas està format per Joanjo Bosk, veu; Javi Gratacós, baix; David Gálvez Anthrax, bateria; Facu Cufré, guitarra i Sisu Bonet, guitarra. Tots ells havien format part de bandes conegudes com Zulo, Àspid, Che Sudaka o Costo Rico.
Motörhits completaran l’oferta rockera. Banda de tribut als britànics Motörhead, amb una tremeeendíssima posada en escena que no us deixarà indiferents!!!

La primera edició del Festival ROCKIN es celebra a la Sala Sindicat de Navata a partir de 2/4 d’11 de la nit.
Part dels beneficis de les entrades (10€ amb consumició) es destinaran a l’Associació de Transtorns Metabòlics Hereditaris.

Paraules dels beneficiaris

El suport de la fundació “Alchimia Solidària” ha estat important alhora de tirar endavant aquest projecte. El rock forma part de la nostra cultura musical i pot ser un bon mitjà pel compromís i la solidaritat. En aquest cas el Rockin vol reivindicar la cultura rock i posar l’accent en els seu caràcter més social allunyat de visions estereotipades i banals.

Presentació del projecte a la sala polivalent d’Alchimia el 4 de novembre de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *