Projecte We Choose Nature de BioCanna

BIOCANNA és una línia de productes fertilitzants orgànics de la marca CANNA, elaborats en un 100% a base de plantes, ingredients orgànics de la més alta qualitat, sense cap subproducte animal. D’aquesta manera, la composició dels seus fertilitzants està millor ajustada a les necessitats de la planta garantint els millors resultats. Segons els propis productors de BIOCANNA, en un món on la salut i la cura del medi ambient són cada vegada més importants, ofereixen una solució per cultivar de forma totalment orgànica, més respectuosa amb la natura i amb la nostra pròpia salut… cap a una forma de vida més ecològica.

We Choose Nature de BIOCANNA ha creat aquesta plataforma digital sense ànim de lucre per a convidar a les iniciatives verdes de tot el món a compartir coneixements, en la qual tots ens puguem identificar i beneficiar, treballant junts donant suport a iniciatives locals i globals per aconseguir un planeta més verd, amb la missió de inspirar-nos a crear una consciència global ia prendre mesures cap a una forma de vida més sostenible.

Amb aquest missatge BIOCANNA resumeix el seu projecte We Choose Nature :

<< Vivim en un món que s’està escalfant. La salut i la cura pel medi ambient són cada vegada més importants. Ara és el moment d’unir-nos i treballar junts per evitar més danys. >>

Des d’aquesta plataforma en línia s’anima a que prenguem mesures, oferint l’oportunitat a tothom de donar a conèixer les seves diferents iniciatives verdes per exposar-les, analitzar-les i compartir-les. We Choose Nature actua com a patrocinador, comparteix la informació, gestiona les donacions i les mostres de productes perquè la iniciativa tingui èxit… Compartint informació tots ens beneficiem!

Projectes que dóna suport We Choose Nature

Justdiggit crea campanyes positives de conscienciació i programes d’educació per inspirar, unir i activar a tota una generació per refredar el nostre planeta. Es tracta d’una organització sense ànim de lucre dedicada al canvi climàtic.

El 1er projecte We Choose Nature és el suport a la plataforma Justdiggit, que es dedica a presentar programes integrats a gran escala per a la restauració del paisatge a tot el món. La missió de Justdiggit és inspirar a tota una generació per refredar el nostre planeta, crear un món més verd per a les futures generacions. Amb aquest clar missatge resumeixen quins són els seus objectius:

<< Si som capaços d’escalfar la terra, també podem ser capaços de refredar-la. >>

Aquests són alguns dels projectes Justdiggit en què We Choose Nature col·labora:

  • Tanzània – Jutdiggit va signar un acord amb el govern de Tanzània per desenvolupar conjuntament un programa d’un corredor hidrològic. Justdiggit treballa amb diferents ministeris locals per seleccionar la regió més adequada (3.000 hectàrees) i el projecte consistirà en una combinació de diferents tipus de recollida d’aigua. Més vegetació condueix a terres més fèrtils i, per tant, crea seguretat alimentària i ingressos addicionals per a la comunitat. El baobab és l’arbre més emblemàtic d’Àfrica, produeix fruits saludables i pot viure fins a mil anys, però com totes les plantes necessita aigua. Amb l’ajuda d’aquest projecte de Justdiggit aquest arbre podrà tornar a florir.
  • Marroc – A Rehamna (Marrakech) Justdiggit va iniciar el 2n projecte del corredor hidrològic africà. Serà un projecte a gran escala que cobreix 3.000 hectàrees de terra, també és el primer projecte del corredor hidrològic complet previst al Marroc. L’àrea del projecte es divideix en tres zones diferents, es plantaran diferents tipus d’arbres aplicant els denominats Elements de Banquettes, que són un tipus de terrasses fetes de dics de terra amb una alçada i longitud variable, i es construeixen al llarg dels contorns en files escalonades. Es combinaran amb un pasturatge controlat i així proporcionar-los una zona de vegetació adequada, perquè la comunitat es pugui beneficiar d’una vegetació més diversa i resistent.
  • Kenya / Kuku – La productivitat de les pastures en aquesta regió ha disminuït significativament durant les últimes dècades, reduint així la quantitat de bestiar, afectant a la comunitat dels Masai que viuen a la zona, en tractar-se de la seva principal font d’ingressos. El Maasai Wilderness Conservation Trust (MWCT), en associació amb Justdiggit, ha desenvolupat un projecte a petita escala per a la restauració de la terra dels bancs de llavors d’herba a la zona de Moilo al Kuku Group Ranch. Més tard va iniciar un projecte de reverdiment en etapes.

Donatius per a aquesta iniciativa

El 100% de l’import de les donacions va dirigit directament als projectes We Choose Nature. Amb la teva donació a Justdiggit (fins i tot una petita quantitat és important) vas a col·laborar en la missió de crear un planeta més fred i més verd per a les futures generacions.

En aquest apartat, facilitem els detalls perquè puguis realitzar la teva donació: https://justdiggit.org/donate/

Necessitem els vostres mitjans de comunicació ara més que mai!

El nostre suport al projecte We Choose Nature

Des d’Alchimia donem suport a aquest tipus d’iniciatives per aconseguir un planeta més verd… Moltes gràcies als nostres amics de BIOCANNA !!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *