Medical Cannabis Bike Tour 2016

medical-cannabis-bike-tour-logo

The Medical Cannabis Bike Tour Foundation és una organització sense ànim de lucre. Financen la investigació independent sobre cànnabis medicinal i donen suport els drets legals dels usuaris de cànnabis medicinal. Promouen aquest missatge mitjançant un esdeveniment esportiu anual.

El Tour es va iniciar el 2012 amb només dos ciclistes. El 2014 més de 50 ciclistes i voluntaris de tot Europa i Amèrica del Nord van participar en la tercera MCBT que va tenir lloc a Espanya. El 2015, 80 ciclistes i voluntaris van circular per Holanda, Bèlgica i Alemanya. Del 17 al 19 de maig del 2016 la MCBT recorrerà 420 km començant a Lljubljana (Eslovènia) i finalitzant el recorregut a Bologna (Itàlia).

MCBT 2014 MCBT 2016

En tres anys, han recaptat 250.000 € en diners dels patrocinadors que s’utilitza per finançar la investigació clínica independent, per un equip de científics amb seu a Madrid. Els diners recaptats ajudarà a finançar innovadors assajos clínics sobre l’ús dels cannabinoides (THC i CBD) com una cura potencial per als pacients amb càncer.

The Medical Cannabis Bike Tour col·labora en:

1) Investigació Mèdica de cànnabis. Financen estudis independents dels metges i científics que combinen els cannabinoides amb fàrmacs anticancerígens existents (veure la nostra secció de notícies per a les actualitzacions en el programa de recerca).

2) Drets legals. Treballar amb ICAM (International Association for Cannabinoid Medicines), donem suport els esforços legals per aconseguir la igualtat de drets dels usuaris de cànnabis medicinal al Tribunal Europeu de Drets Humans.

3) Consciència sobre el Cannabis Medicinal. A través de la passejada en bicicleta, responen a les idees falses populars sobre el cànnabis, la creació de consciència pública i els mitjans de comunicació i cridar l’atenció a la seva causa.

MCBT 2015

Per què l’esport?

A causa que és una gran manera de desafiar les idees preconcebudes que les persones tenen sobre el cànnabis. També és una gran manera d’unificar la gent. The Bike Tour s’enorgulleix dels seus membres, participants de tot Europa i Amèrica del Nord.

Per què el cànnabis medicinal?

El cànnabis s’ha utilitzat com un tractament a base d’herbes al llarg de la història. Avui en dia, són moltes les evidències mèdiques i científiques que suggereixen que els cannabinoides poden impedir el creixement dels tumors i eradicar les cèl·lules canceroses.

Per què no s’està fent més investigació científica?

The Medical Cannabis Bike Tour va començar com a resultat d’aquesta frustració. Creiem que la situació legal de la planta a Europa està frenant la investigació exhaustiva. És el moment de posar totes les nostres forces !!

La Fundació Alchimia Solidària i Alchimia Grow Shop col·laboren des de l’inici amb The Medical Cannabis Bike Tour.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *