Fundación Daya

 

 

 

 

 

 

La Fundación Daya és una organització sense ànim de lucre, quin  objectiu és la investigació i promoció de teràpies alternatives orientades a alleujar el sofriment humà, com també col·laborar i assessorar en el disseny de polítiques públiques que promoguin el benestar físic i espiritual de les persones.

Daya en sànscrit és “amor compassiu”, posar-se al lloc de l’altre, sentir el seu dolor com a propi. Aquest és l’esperit que volem encarnar fent pròpies les urgències i necessitats de la comunitat. Creiem que el dolor humà moltes vegades és inevitable, és part del existència humana, però el sofriment, sens dubte, es pot alleujar.

Les activitats de la fundació abasten principalment 3 àmbits:

  • Atenció i assessorament a pacients.
  • Projectes d’investigació del cànnabis medicinal.
  • Assessories i conferències.

Zona de cultiu legal a Santiago de Chile, de la Fundación Daya

La Fundación Daya ha organitzat el II Seminari Internacional de Cànnabis Medicinal de Santiago, amb la col·laboració de la Fundació Alchimia Solidària.

L’esdeveniment consisteix en dues jornades d’exposicions al voltant dels últims avenços relacionats amb el cànnabis medicinal. Es compta amb un selecte grup d’expositors nacionals i internacionals que parlaran sobre la seva experiència en recerca, així com de l’atenció directa de pacients utilitzant cànnabis.

Hivernacle de la Fundación Daya

El seminari està principalment enfocat a professionals i estudiants de l’àrea de la salut que vulguin estar al dia en la més recent investigació cintífica referent a l’ús de cànnabis i cananbinoides com a tractament per a diverses patologies. L’objectiu principal de l’esdeveniment és donar l’oportunitat als professors de la salut de conèixer de primera mà l’evidència científica que recolza l’ús de cannabis i cannabinoides com a tractament mèdic.

Ana María Gazmuri

Aquí teniu una entrevista que van realitzar els nostres companys d’Alchimia a Ana María Gazmuri, directora executiva de la Fundació Daya, que va ser una de les ponents del V Fòrum Social i Internacional del Cànnabis, celebrat el setembre de 2016 a Irún.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *