FAST 2014

Fast people

El Festival FAST (Festivalet Altempordanès sense Trumfus) neix a mitjans de maig de l’any 2013 amb l’ànim de mirar de compensar el desinterès de les administracions públiques per qualsevol art escènica que no sigui la música. En aparença ens podem pensar que la crisi ha desfet aquell bon costum pel qual els ajuntaments programaven, ni que fos per la Festa Major, algun espectacle de teatre, màgia…

Sense sentir res en contra de la música, al contrari, l’equip organitzador del fast es va il•lusionar per tenir l’oportunitat de tornar a les arts escèniques tot el que els hi ha donat durant la seva vida professional i personal. L’organització del festival corre a càrrec de l’Associació FAST (Fanàtics i Amics Súper Teatreros), formada per persones amb una àmplia experiència en el món de l’espectacle i que es constitueix amb la finalitat de difondre, promocionar, exhibir, crear i compartir les Arts Escèniques. Per tal d’aconseguir-ho FAST crea un lloc de trobada pels membres de l’associació on gaudir d’aquestes i compartir les seves experiències. Així neix el Festivalet Altempordanès Sense Trumfus.

L’espai escollit per a dur a terme el FAST és l’Era de Can Gironí de Garrigàs (Alt Empordà), un espai que proporciona un entorn idíl·lic. Del 27 de juny al 20 de juliol de 2014. Us hi esperem!!!

Paraules dels beneficiaris

El FAST, és una nova iniciativa escènica que comença en plena crisi econòmica i sobretot d’ànim. Les administracions, amb la demagògia que els hi permet l’excusa de la crisi, no et donen cap facilitat, el petit comerç no té cap marge per donar un cop de mà, les persones tenen prou feina a treure el cap…

És per això que la Fundació Alchimia té un paper tant important, no només en la financiació del FAST, sinó que també han estat una injecció d’energia positiva. Ells han entès que no només tenen fills i família els oficis tradicionals, i tothom té dret a una feina en condicions dignes, inclús la gent de l’espectacle.

La seva línia d’ajut a les iniciatives comarcals tant de caire social com cultural, lliga perfectament amb el que pretén el FAST, on mirem de posar un espai escènic digne a l’abast de les companyies, amb un preu assequible per als nostres socis, en definitiva, compartir un petit moment de felicitat.

logo FAST 2014

Fast previ

fast

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *