Col·laborem al Bai de Fest: Festival de Curts Fantàstics i de Terror

Bai de Feis és una associació cultural nascuda arran del carnaval, però que de seguida va decidir que volia fer quelcom més que preparar aquesta festivitat. Llavors es va iniciar en el món del futbolí, organitzant un torneig que, a dia d’avui, és el més gran de tota Catalunya. Però no va quedar tot aquí, ja què ha participat en la organització directa de diferents esdeveniments, entre els més destacats, el Pavelló del Pànic de Vilamalla, i el rodatge de diferents curtmetratges de forma amateur, l’últim, Evil Security de Joss. L. Santos, premiat als festivals d’Amposta i Ciudad Real.

Doncs és a través de la participació i organització al Pavelló del Pànic que Bai de Feis coneix la Fundació Alchimia Solidària, és per això que, en organitzar el Festival de Curts Fantàstics i de Terror Bai de Fest, vam voler donar l’oportunitat a tots aquells patrocinadors que ens han donat suport en el Pavelló del Pànic, ja que aquest nou esdeveniment no és més que un inici del que, amb la il·lusió, empenta i feina dels organitzadors i voluntaris, vol arribar a convertir-se, seguint l’exemple de molts festivals de l’estil que s’organitzen arreu de la península, i confiant en el suport de tots aquells que han apostat fort per nosaltres.

L’Associació Cultural Bai de Feis actualment està formada per uns 30 socis, amb una estructura més sòlida i experimentada, i que tenen per objectius els punts següents:

  • Dinamització de diferents activitats al poble de Roses i rodalies.
  • Assolir una compenetració intergeneracional.
  • Participar activament en el desenvolupament d’activitats i esdeveniments organitzats per la mateixa associació i/o d’altres entitats.
  • Aprofitar l’entorn que ofereix el poble i els seus voltants.
  • Aconseguir reconeixement de l’associació en l’àmbit comarcal i provincial.
  • Participació en moviments amb motius solidaris i altruistes com La Marató de TV3, Pilotes per un Somriure, el Banc d’Aliments, donacions de sang, entre d’altres.

EL NOSTRE ESDEVENIMENT

Bai de Fest: Festival de Curts Fantàstics i de Terror.

El Bai de Fest és un esdeveniment organitzat per la nostra, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, que es realitza per primera vegada enguany durant els dies 31 d’octubre, 1, 2 i 3 de novembre de 2018.

Es tracta d’un festival de curts fantàstics i de terror que es durà a terme al teatre municipal de Roses, amb la previsió de projectar, durant els quatre dies, més de 100 curtmetratges, a més de pel·lícules fora de concurs, exclusives del nostre festival.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *