Centre de Lleure El Dofí

Centre de lleure el dofí

El Centre de Lleure El Dofì té com a finalitat el lleure de les persones amb discapacitat.

La nostra tasca és molt important per el desenvolupament dels usuaris.

Fem tallers com la dansa, piscina, musicoteràpia. Però el nostre principal objectiu és la inclusió social. Els nostres usuaris tenen el mateix dret que qualsevol persona a exercir els seus drets i per això lluitem. El nostre projecte del casal d’estiu ens fomenta tot això pertant necessitem una gran ajuda.

Gràcies a aquestes ajudes podem tirar-ho endavant.

Centre de lleure el dofí_1

Paraules dels beneficiaris

El Centre de Lleure per discapacitats de l’Alt Empordà és una associació sense ànim de lucre per servir a totes aquelles famílies que tenen un fill amb discapacitat. La societat actual no esta preparada per aquestes persones. Desde el nostre centre intentem que siguin presents a tots els actes, que siguin inclosos i respectats com qualsevol altra pesona.

Una altra qüestió important es ajudar a les famílies a tenir un ajut al lleure tant a l’estiu com als dissabtes a la tarda. Desenvolupar les aptituds dels joves en el seu nivell i posició intentant treure el màxim profit.
Per poder arribar a aquets objectius necessitem la màxima ajuda ja que la majoria necessiten un sol monitor per cadascú. Això suposa una gran despesa.

Cada dia és més difícil rebre ajuda per part de les institucions per tant estem molt agraïts amb l’ajuda de la Fundació Alchimia per donar-nos les facilitats per avançar en el nostre projecte.

Qualsevol persona té dret a ser feliç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *