Associació ADONA’T

Adonat fotoAcompanyar, a fi d’empoderar dones de la comarca amb risc d’exclusió i/o que estan en una situació de crisi vital, prioritzant aquelles que són mares, tot optimitzant els seus recursos i potencialitats. Treballar perquè la dona pugui fer-se càrrec de la seva vida i dels seus fills d’una forma el màxim de responsable, autònoma, lliure i conscient. Oferir-li recolzament en les opcions que prengui, a fi d’augmentar la seva qualitat de vida i el seu creixement personal.

Paraules dels beneficiaris:

L’aportació d’Alchimia ha fet possible portar a terme d’una manera més sistemàtica i professionalitzadora, un projecte en el que creiem, i  que portàvem a terme d’una manera voluntària i en les nostres estones lliures.

Gabriel García Márquez diu que ” el corazón tiene mas cuartos que un hotel de putas”. A vegades cal fer neteja d’aquests “cuartos”, buidar-los, empaquetar el que s’hi ha acumulat i que ens fa mal. A vegades tenim pors, creences, prejudicis,… que ens encallen i ens dificulten tirar endavant d’una manera més plena i autònoma. Amb la idea de “fer dissabte”,  i a ser possible en grup i sentint-nos acompanyades, tot sumant recursos tècnics i activitats diverses (orientació laboral i formativa, acompanyaments a serveis jurídics i de cossos de seguretat, enxarxament amb serveis existents de l’administració o d’altres  entitats, tallers de parentalitat, grups d’ajuda mútua,…..) ens hem posat en marxa.

A Alchimia hem trobat no només un patrocinador, sinó un col.laborador entusista que ha cregut des del principi en nosaltres, que ens ha empoderat perquè fos possible, i que ens ha mostrat el màxim respecte davant la nostra manera de fer i de funcionar, així com davant la nostra idiosincràcia i les nostres creences i certeses de com executar i portar a terme, així com fer crèixer, un projecte d’acompanyament i suport a dones en situació de risc social.

Ens mirem el 2013 amb il.lusió, amb ganes de fer feina i amb la certesa que des de les petites coses, podem col.laborar a fer possible grans canvis!!!!

Gràcies per fer-nos aquesta confiança. Sentim que podrem fer una bona tasca plegats!

ADona’t, xarxes d’ajut Mutu
Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *