5è Foro Social e Internacional del Cannabis

logo-expogrow11Expogrow i la Fundació Renovatio van organitzar el 5è Fòrum Social Internacional sobre Cànnabis patrocinat per Canna i la Fundació Alchimia Solidària, el passat 16 i 17 de setembre 2016 a l’auditori del recinte firal Ficoba, a Irún, situant com a eix el debat sobre la normalització en el món convidant a grans personatges nacionals i internacionals.

EXPOGROW15_1291-P-900x600

Fundació Renovatio neix fruit d’una dilatada experiència en la gestió de col·lectius d’usuaris de cànnabis amb el principal objectiu d’actuar de suport a tots els subjectes participants en aquests processos reguladors.

EXPOGROW15_0361-P-900x600

Els assistents a Expogrow van poder accedir lliurement a l’Auditori on va tenir lloc el Fòrum fins a completar l’aforament.

WEBExpoGrow 2016_0134 WEBExpoGrow 2016_0139

A continuació us deixem 4 entrevistes que vam fer a algunes de les principals ponents del V Fòrum Social i Internacional sobre Cànnabis.

Nuria Calzada (Espanya)

Psicòloga i membre d’Energy Control des de l’any 2000, és coordinadora estatal del projecte. Durant aquests anys ha col·laborat en diferents estudis i investigacions sobre drogues i compta amb una àmplia experiència docent adreçada a professionals de la salut, l’educació i l’oci nocturn.

Zara Snapp (Mèxic)

Representant de la Comissió Global de Polítiques de Drogues de les Nacions Unides, Snapp és experta en política de drogues i incidència internacional. Titulada en Ciències Polítiques de la Universitat de Colorado i Màster en Polítiques Públiques de la Universitat de Harvard, també és l’autora del llibre «Diccionari De Drogues». El treball de Zara Snapp s’enfoca en l’estratègia de Comunicació, a Amèrica Llatina i en la reforma internacional de la política de drogues.

Ana Maria Gazmuri (Xile)

Actriu i comunicadora de llarga trajectòria en teatre, cinema i televisió. Des de l’any 2012 s’ha involucrat en l’àmbit de Polítiques de Drogues en general i Cannabis Medicinal en particular, impulsant la creació de la Fundació Daya a principis de l’any 2014, per treballar des d’un marc institucional en el desenvolupament d’aquesta temàtica tant a Xile com a l’estranger. S’ha format com a terapeuta floral, terapeuta de Reiki, posseeix un Diplomat en Mindfulness, formació en Psicologia Budista i Psicologia Transpersonal.

Cristina Sanchez (Espanya)

Cristina Sánchez és Professora Titular de Bioquímica i Biologia Molecular a la Universitat Complutense de Madrid. Des de finals de 1990 ha centrat la seva investigació en l’estudi del potencial antitumoral dels cannabinoides, especialment en càncer de mama. Cristina ha estat Secretària Científica de la Societat Espanyola d’Investigació sobre Cannabinoides, de la Junta Directiva segueix sent membre, i és una de les fundadores i actual Secretària del recentment constituït Observatori Espanyol de Cànnabis Medicinal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *