1er Congrés de la Dona Cannàbica

REMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat dijous 25 de febrer del 2016 es va presentar en el Hemp Marihuna Museum de Barcelona REMA, Xarxa Estatal de Dones Anti-prohibicionistes, amb la intenció de treballar per a un canvi en la política de drogues i la regulació de la marihuana “remant” totes en la mateixa direcció. Tal com diu el seu lema : Juntes, plantem-nos. Let ‘s grow together!

En el “món cannàbic” la dona ha tingut un paper menys visible en relació a l’home. Els motius que han impulsat aquesta desigualtat són un reflex de la desigualtat estructural que acompanya la societat en els nostres dies.

Per seguir liderant la innovació social i per corregir i reparar una situació de desigualtat endèmica en el món cannàbic, la Fundació ICEERS i CatFAC proposen la realització del “1r Congrés de la Dona Cannàbica” en el marc de la Spannabis 2016.

1er Congrés de la Dona Cannàbica

Amb la bona experiència que ha suposat la creació del Grup de Dones format per usuàries d’associacions, ara es plantegen donar el següent pas, una gran xarxa de dones relacionades amb el cànnabis procedents de molts àmbits diferents, juntes, sumant, compartint, transformant. Les dones són cultivadores, usuàries, gestionen clubs, dirigeixen empreses de llavors, grows, són juristes, científiques, metges, terapeutes, polítiques, i un llarg etcètera de dones que des de la seva experiència aporten perspectives molt interessants i enriquidores per a realitzar una anàlisi del punt de partida actual del moviment cannàbic i dels reptes futurs.

REMA

REMA a la Spannabis 2016… Foto Dani Macro

 

 

 

REMA

Públic assistent a la presentació de REMA – Spannabis 2016… Foto Dani Macro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les dones podran treballar entre elles aquells aspectes concrets que hauria de contemplar una futura regulació integral del cànnabis, un consens transversal que pot ser potent per reclamar un canvi en les polítiques de drogues a Espanya. Una trobada que permetrà afinar molt més la necessitat de tenir en compte la perspectiva de gènere en les futures polítiques públiques que es puguin dissenyar situant en el centre les persones i les relacions de gènere amb la finalitat de transformar les desigualtats existents per assolir, dins del nostre àmbit, la justícia social i efectiva entre dones i homes.

El 1r Congrés de la Dona Cannàbica és un projecte atrevit i ambiciós que situa en el centre a les dones del món del cànnabis que, com a usuàries, cultivadores, professionals, activistes… tenen la voluntat de compartir i aportar els seus punts de vista, amb la finalitat d’incidir en el procés de reforma de les polítiques del cànnabis a l’Estat espanyol.

Es tracta d’un projecte atrevit perquè és la primera experiència d’aquest tipus que es planteja en un sector molt dominat per les percepcions i interessos dels homes. També ambiciós perquè volem consolidar aquesta cita anual com a trobada de debat que permeti visibilitzar el treball de la dona i conèixer les iniciatives que s’estan realitzant, tant a nivell estatal com internacional.

REMA

REMA i Joan Marc d’Alchimia a l’Stand Alchimia – Spannabis 2016. Foto Sílvia Alchimia

 

 

 

 

REMA

REMA, Joan Marc i Sílvia d’Alchimia a l’Stand Alchimia Spannabis 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REMA

Sílvia d’Alchimia i Pippi de REMA. Friends Forever !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquest enllaç podreu consultar el programa que durant 10 hores es va dur a terme a l’Hotel Villaroel de Barcelona el dijous 10 de març del 2016.

A continuació les convidades especials a la presentació pública de REMA en el marc de la Spannabis 2016:

  • Àmbit Internacional: Lisa Campbell (Women Grow Toronto)
  • Àmbit Activista: Fernanda de la Figuera
  • Àmbit Empresarial: Zoe (Kannabia Seeds) i Noucetta Kehdi (General Hydroponics)
  • Àmbit Recerca: Coletta Youngers (WOLA)
REMA

Presentació pública. Spannabis 2016 Foto Dani Macro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A per totes, Precioseeees!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *